Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

L’Ajuntament de Tarragona licita un estudi per poder reobrir les graderies reconstruïdes de l’amfiteatre romà

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha licitat l’elaboració d’un informe tècnic per avaluar les possibles actuacions per tal de rehabilitar la graderia reconstruïda de l’amfiteatre romà. El pressupost és de 15.911,50 […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha licitat l’elaboració d’un informe tècnic per avaluar les possibles actuacions per tal de rehabilitar la graderia reconstruïda de l’amfiteatre romà. El pressupost és de 15.911,50 euros -IVA inclòs- i la durada del contracte és de dos mesos. El conseller de Patrimoni del consistori, Hermán Pinedo, ha destacat la importància que “aquesta part del monument sigui segura i accessible”, i que per tant “és una prioritat trobar una solució per a les patologies existents”. L’objectiu és poder reobrir aquesta part del monument, que porta tancada al públic més de dos anys.

Així, a partir de l’estudi dels antecedents constructius, de l’examen de la situació actual, de l’anàlisi de les patologies, així com del grau d’afectació parcial i general de les estructures; l’encàrrec consisteix en la elaboració d’un informe que proposi solucions encaminades a l’aprofitament públic de les grades, valorant-ne la seva viabilitat tant tècnica com econòmica, i tenint present el la conservació del patrimoni com a eix prioritari.