Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

L’Ajuntament de Lleida adjudica la redacció de l’avantprojecte de l’alberg per a temporers, sense sostre i emergències

ACN Lleida.-L’Ajuntament de Lleida ha adjudicat la redacció de l’avantprojecte de l’edifici modular residencial per a temporers i sense sostre i per donar resposta a emergències temporals, que el govern […]

Avatar
Agències 26/05/2021

ACN Lleida.-L’Ajuntament de Lleida ha adjudicat la redacció de l’avantprojecte de l’edifici modular residencial per a temporers i sense sostre i per donar resposta a emergències temporals, que el govern municipal preveu ubicar al barri de Pardinyes. L’adjudicació del contracte s’ha fet a l’empresa OCA Arquitectos Barcelona, SCP, per 8.649,93 euros (IVA inclòs) i té una durada de set setmanes. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Paeria van signar a l’abril un conveni per construir aquest equipament comunitari per a usos múltiples, que preveu una aportació de 4 milions d’euros de la Generalitat perquè pugui entrar en servei l’any 2022.

La Plataforma en defensa de la residència de Pardinyes, que aplega veïns i entitats d’aquest barri, rebutja que s’ubiqui en el solar del carrer Josep Pallach número 2 tal com planteja la Paeria i reitera l’existència d’un compromís municipal per situar en aquests terrenys una residència per a gent gran. Aquesta plataforma va entregar fa unes dies més de 5.000 firmes demanant la construcció d’una residència en aquest solar. Des del govern de la Paeria, però, insisteixen que l’edifici modular per a usos múltiples no exclou un possible equipament enfocat a la gent gran.