Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

L’Ajuntament de Cambrils fa una crida a la solidaritat i demana mascaretes, guants i gel per als centres sanitaris

ACN Cambrils.-L’Ajuntament de Cambrils ha demanat mascaretes, guants, bates, casquets quirúrgics i gel hidroalcohòlic a entitats, empreses i particulars per donar-los als centres sanitaris arran de l’emergència del coronavirus. El […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Cambrils.-L’Ajuntament de Cambrils ha demanat mascaretes, guants, bates, casquets quirúrgics i gel hidroalcohòlic a entitats, empreses i particulars per donar-los als centres sanitaris arran de l’emergència del coronavirus. El consistori demana que portin el material de protecció a les dependències policials o truquin al 010 per fer la donació. A banda d’aquesta crida, la Policia Local del municipi ha aixecat 31 actes de denúncia aquesta setmana per incompliment de les restriccions. En concret, s’han denunciat a 29 per persones que circulaven per la via pública sense cap motiu i a dos establiments que van obrir al públic i no tenien el permís. Entre les denúncies, destaquen el cas d’un pare i el seu fill de 13 anys que es banyaven a la platja.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha explicat que encara hi ha algunes persones amb “actituds imprudents” que posen en risc la salut de tota la població i ha afirmat que aturar el virus és “responsabilitat de tothom”. I en aquest sentit, des del consistori recorden que el confinament és obligatori i que només es permet sortir de casa en els casos de necessitat previstos per l’estat d’alarma.