Dijous, 28 de gener de 2021 - Edició 917
La República

L’Ajuntament de Barcelona retira antenes il·legals del Turó de la Rovira, a Horta-Guinardó

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha desinstal·lat aquest dimarts antenes il·legals a tres domicilis del Turó de la Rovira, al districte d’Horta-Guinardó, en compliment d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia […]

Avatar
Agències 13/01/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha desinstal·lat aquest dimarts antenes il·legals a tres domicilis del Turó de la Rovira, al districte d’Horta-Guinardó, en compliment d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). En total, arran d’aquest dictamen judicial s’han retirat o desconnectat els equips de radiodifusió sense llicència de cinc emplaçaments. També en compliment de la sentència, el consistori havia incoat set expedients vinculats a set domicilis diferents on hi havia antenes il·legals. D’aquests set, dos ja les havien desmuntat o desconnectat voluntàriament. Ahir, els serveis municipals van desconnectar o desmantellar els equips de tres domicilis més i, per tant, van quedar sense servei.

Pel que fa als dos emplaçaments restants, el consistori informa que està a l’espera que es resolgui la via judicial per poder desmuntar els equips.

Relacionats