Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

L’Ajuntament de Barcelona demana que l’espai de l’IMAX sigui d’ús públic o tingui activitats relacionades amb la ciutat

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha demanat aquest dijous al port que l’espai que ocupa l’IMAX sigui d’ús públic o tingui activitats relacionades amb la ciutat. Després que el port hagi […]

Avatar
Agències 27/02/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha demanat aquest dijous al port que l’espai que ocupa l’IMAX sigui d’ús públic o tingui activitats relacionades amb la ciutat. Després que el port hagi apostat per enderrocar l’edifici, la tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Ecologia i Mobilitat, Janet Sanz, ha dit que no té res en contra de la decisió si és una qüestió de seguretat, però ha demanat poder participar en la decisió sobre el futur d’aquest àmbit. “Aquests espais són estratègics per a la ciutat, bé per fer una plaça o per ubicar activitats que tinguin algun tipus de vincle amb la ciutat”, ha dit.

A parer de Sanz, “durant massa temps aquests espais han estat allunyats dels usos quotidians dels barcelonins”. “Esperem arribar a un acord amb el port, perquè no som un port amb una ciutat, sinó una ciutat amb un port”, ha afegit.