Edició 2149

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 13 de juny del 2024
Edició 2149

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 13 de juny del 2024

L’Ajuntament de Badalona assegura que les ‘vaquilles’ no tornaran per la festa major del barri de Llefià

|

- Publicitat -

ACN Badalona – L’Ajuntament de Badalona assegura que la festa major del barri de Llefià de juny de 2023 no tornarà a tenirl’activitat coneguda com a ‘sultà de vaquilles’, i que no se celebra des de l’any 2015. L’alcalde, Rubén Guijarro, ha respost amb la negativa davant la voluntat de l’associació veïnal de recuperar-la. “Volem deixar totalment clar que no tornaran les vaquilles”, ha dit de manera taxativa Guijarro, assegurant que Badalona “és una ciutat conscienciada” en el respecte amb els animals. Al 2015 es van deixar de fer a partir d’un acord amb l’entitat veïnal que les promovia, i les festes de l’any que ve no seran una excepció. De la mateixa manera, aposta per la organització d’activitats de tipus cultural i de manera consensuada.

La festa es concreta com a Festival de Música Gran Sol de Badalona, i es preveu com un seguit d’activitats musicals. A dia d’avui, s’ha confirmat la participació del grup Camela, a l’espera d’un segon cap de cartell que encara s’ha de confirmar.

Publicitat

D’aquesta manera, queda totalment descartada l’opció que el parc del Gran Sol torni a acollir una activitat que impliqui animals com és la ‘suelta de vaquilles’.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió