Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

L’Ajuntament d’Amposta facilitarà 79 contractes laborals amb 440.000 euros d’ajuts del SOC

|

- Publicitat -

ACN Amposta – L’Ajuntament d’Amposta té previst facilitar la contractació de 79 persones gràcies a 440.000 en ajuts de diversos programes del Servei d’Ocupació de Tarragona. El gruix d’aquestes contractacions, que es canalitzaran des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i la Fussmont correspon, principalment, al programa 30 Plus del SOC. Seran uns 70 contractes que faran empreses del territori amb una durada d’un any. Les empreses reben una subvenció de 1.166,67 euros al mes per jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista, pels mesos de durada del contracte fins a un màxim de nou. Previst que comenci a l’octubre, el programa té una subvenció de 228.649,38 euros.

A banda d’aquest programa, l’Ajuntament també contractarà durant un any a cinc persones a través del programa Treball i Formació per a joves tutelats i extutelats -TRFO –Joves-. Per a aquesta acció en concret, l’àrea ha rebut una subvenció de 121.400 euros del SOC. Finalment, la Fussmont ha rebut una subvenció de 91.480 euros per a la contractació de quatre persones, també  en el marc del programa TRFO en la línia Joves tutelats i extutelats.

Publicitat

Segons el consistori, durant els darrers set anys les empreses amb les quals col·labora a l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic han rebut més de 3,5 milions d’euros en ajuts i subvencions, possibilitant la inserció laboral d’unes 165 persones de mitjana per any.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió