Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

L’agència de detectius confirma el contacte amb el PP que Génova nega i dimiteix un membre de l’equip d’Almeida

ACN Madrid – La guerra oberta al PP ja s’ha cobrat la primera víctima política. El coordinador general de l’alcaldia de Madrid, Ángel Carromero, ha presentat la seva dimissió pels […]

Agències 17/02/2022

ACN Madrid – La guerra oberta al PP ja s’ha cobrat la primera víctima política. El coordinador general de l’alcaldia de Madrid, Ángel Carromero, ha presentat la seva dimissió pels suposats contactes amb l’agència de detectius Mira per investigar el germà de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. Carromero, membre de l’equip de l’alcalde José Luis Martínez Almeida i pròxim al secretari general del PP, Teodoro García Egea, apareix a les informacions periodístiques com la persona que hauria activat la recerca de documents per provar una comissió suposadament irregular del germà d’Ayuso.

La seva dimissió es produeix en paral·lel a una altra novetat. En declaracions a 7nn, el director de l’agència de detectius Mira, Julio Gutiez, ha afirmat que “el van venir a contractar unes persones vinculades a alguna empresa del PP, o on governa el PP”, i els va dir “que la feina que em volien encarregar era il·legal per les dades que em sol·licitaven” i tampoc es podia defensar des del punt de vista de “l’interès legítim”.

Les informacions publicades per ‘El confidencial’ apunten que la direcció del PP hauria intentat fer l’encàrrec a l’agència Mira a través de l’Empresa Municipal d’Habitatge de la Comunitat de Madrid. L’alcalde de Madrid ha negat taxativament aquest dijous que s’hagi produït cap pagament irregular i ha sostingut que una investigació interna va demostrar que no s’havia produït cap reunió amb els detectius i tampoc cap encàrrec.