Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

La UGT de Catalunya registra un ERO per a 45 treballadors, una cinquena part de la plantilla

ACN Barcelona.-La UGT de Catalunya ha registrat un ERO que afecta 45 treballadors, una cinquena part de la plantilla de 232 empleats segons ha informat el propi sindicat aquest dimarts. […]

Avatar
Agències 01/06/2021

ACN Barcelona.-La UGT de Catalunya ha registrat un ERO que afecta 45 treballadors, una cinquena part de la plantilla de 232 empleats segons ha informat el propi sindicat aquest dimarts. L’expedient d’extinció de contractes ja està registrat al Departament d’Empresa i Treball. El sindicat està encapçalat per Camil Ros, secretari general, ha iniciat aquesta setmana el període de consultes de l’ERO que s’ha presentat per causes objectives. En un comunicat, la UGT explicat que es veuen “abocats a prendre aquesta decisió” i a acomiadar 45 persones perquè les “mesures organitzatives i econòmiques per tal d’intentar equilibrar el balanç econòmic d’ingressos i despeses, “no han estat prou eficaces”.

“És per això que ens veiem abocats a prendre aquesta decisió”, es justifiquen. El sindicat afegeix que durant “els darrers anys” s’ha intentat “prioritzar el manteniment de l’ocupació”. La direcció reitera que ara “cal respectar els processos de negociació amb el comitè d’empresa” que ja s’han endegat. L’any 2020 ja va plantejar un ERTO per raons productives que afectava més d’un centenar de treballadors.