Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

La patronal europea de pimes ratifica Josep González com a vicepresident

ACN Barcelona.-La patronal europea de les petites i mitjanes empreses, SME United, ha ratificat al president de PIMEC, Josep Gonzàlez com a vicepresident de l’organització i membre de la junta […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Barcelona.-La patronal europea de les petites i mitjanes empreses, SME United, ha ratificat al president de PIMEC, Josep Gonzàlez com a vicepresident de l’organització i membre de la junta directiva. La decisió s’ha pres en el marc de l’assemblea anual de l’SME United, que també ha escollit com a nou president al francès Alban Maggiar, empresari del sector dels complements alimentaris i representant de la patronal francesa de pimes CPME. Amb la decisió PIMEC segueix per tant la cúpula de la patronal europea, que compta amb 65 socis de 30 països que representen 24 milions de pimes amb 150 milions de treballadors.

L’assemblea d’SME United ha aprovat, també, una declaració institucional adreçada a la nova Comissió Europea d’Ursula von der Leyen per reclamar-li que tingui en compte les petites i mitjanes empreses en totes les polítiques i normatives europees. Com a membre la junta directiva, González es dedicarà a la captació de nous membres per a l’organització europea.