Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

La nova edició del BNEW acollirà 12.000 assistents de més de 100 països, 4.000 dels quals de forma presencial

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La tercera edició del BNEW, el Barcelona New Economy Week, organitzat pel Consorci de la Zona Franca (CZFB), comptarà amb la participació de 1.500 empreses de diferents sectors de l’economia 4.0 i preveu reunir fins a 12.000 assistents de més de 100 països, 4.000 dels quals de forma presencial. L’esdeveniment se celebrarà entre els pròxims 3 i 6 d’octubre al DFactory de Barcelona i acollirà 600 ponents que tractaran qüestions com la digitalització industrial, la mobilitat urbana o l’economia circular. En la presentació de la pròxima edició, el delegat especial de l’Esrar al CZFB, Pere Navarro ha destacat que la característica del BNEW és que “no tracta d’aspectes sectorials, sinó d’aspectes que afecten el conjunt de l’economia i societat”.

L’edició d’enguany comptarà amb 600 ponents que oferiran 180 hores de contingut distribuïdes en 130 sessions. Aquests panells estaran dividits en set temàtiques que portaran per nom: BNEW Digital Industry, BNEW Real Estate, BNEW Mobility, BTalent, BNEW Sustainability, Invest i Experience. Per tal de mantenir el caràcter híbrid de les últimes edicions, totes les conferències es podran seguir també en línia.

Publicitat

Tal com han explicat els organitzadors, l’objectiu de la cita és “crear sinergies i generar relacions” dins les empreses del sector. Amb aquest propòsit, la cita comptarà també amb presència d’empreses emergents, unes cinquanta de les quals, nacionals i estrangeres, assistiran a l’esdeveniment de forma presencial.

Quant a la tria de l’espai, el DFactory de Barcelona, un edifici de 17.000 metres quadrats repartits en quatre plantes, Navarro ha destacat que l’edició d’enguany ve marcada per la presencialitat, amb la qual cosa han volgut posar en valor l’edifici com a motor de la indústria 4.0. “Volem ensenyar què passa a l’interior de l’edifici al conjunt de la societat i als sectors relacionats amb la nova economia”, ha assegurat. Una economia que, segons Navarro, és “la més dinàmica, la que més oportunitats i llocs de treball genera, i la que més continuïtat té”.

Per la seva banda, la directora general del CZFB, Blanca Sorigué ha destacat que l’esdeveniment tractarà temes d’actualitat com l’impacte de la ciberseguretat en les empreses, la necessitat d’humanitzar el que és digital, com generar economia sostenible i a la vegada tecnològica o com invertir en criptomonedes. En aquesta línia, Sorigué ha assegurat que el BNEW és “l’única cita d’aquestes característiques en el món, i l’únic que parla de la nova economia”.

L’organització ha informat que participaran en la trobada figures rellevants del sector com la secretària d’Estat d’Energia del Ministeri de Transició Ecològica, Sara Aagensen, el director general de la Direcció General de Trànsit, Pere Navarro Olivella, director general de la Direcció, o el secretari general d’Indústria del govern espanyol, Raül Blanco.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió