Edició 2047

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 03 de març del 2024
Edició 2047

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 03 de març del 2024

La Moncloa diu que la taula de coordinació entre PSOE i Podem encara “no té data”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha assegurat aquest dimecres que la comissió de seguiment de l’acord de coalició entre el PSOE i Podem “encara no té data”, però ha advertit que les dues parts de l’executiu de Pedro Sánchez, “parlem habitualment” i cal “no oblidar parlar als espanyols”, perquè “tenim tantes coses a explicar que si parlem de nosaltres no estem explicant el que fem”. Rodríguez ha respost d’aquesta manera la petició de la vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, que aquest dimarts va demanar la convocatòria urgent de l’òrgan de coordinació de l’executiu per l’aprovació al Consell de Ministres d’un crèdit de 1.000 milions d’euros per a despesa militar.

Rodríguez ha recordat que les dues formacions ja mantenen contactes a tots els nivells de manera constant. “Ho fem a reunions de treball tècnic i polític com la Comissió Delegada d’Afers Econòmics i al Consell de Ministres, i també de manera bilateral, i per tant parlem molt entre nosaltres”, ha dit.

Publicitat

La portaveu del govern espanyol també ha insistit que el crèdit aprovat al Consell de Ministres per destinar 1.000 milions d’euros a Defensa s’havia abordat a la Comissió de Secretaris i Subsecretaris i havia superat tots els tràmits habituals abans d’anar al Consell de Ministres, contràriament al que sosté Podem.

Rodríguez també ha assegurat que malgrat que els sondejos apunten a una victòria del PP a les eleccions generals si es produïssin en aquest moment, el govern espanyol “no pensa en enquestes, sinó que està immers en una tasca molt intensa” i “pensa en les pròximes generacions”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió