Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

La mascareta enfila la recta final

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ aposta per la pandèmia: “El megabrote de Mallorca obliga a aislar a miles de jóvenes”. Com a segon tema, un titular […]

Agències 26/06/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ aposta per la pandèmia: “El megabrote de Mallorca obliga a aislar a miles de jóvenes”. Com a segon tema, un titular de ciència: “Descubierta la especie humana más cercana a los ‘sapiens'”. ‘El Periódico’ apunta a la fi parcial de les mascaretes: “Ens tornem a veure les cares”. Al costat, entrevista a Salvador Illa, que, sobre l’independentisme, destaca: “La línia vermella és molt clara: respecte a l’estat de dret”. ‘El Punt Avui’ obre la primera plana amb temàtica mediambiental: “Setge al plàstic”. La fotografia central és per a l’evolució de la pandèmia: “50% de vacunats amb la primera dosi”.

Per a ‘La Razón’ el tema més important del dia és la fi de l’obligació de la mascareta a l’aire lliure: “Respirar (con prudencia)”. Al costat, la nova via de persecució als líders independentistes: “El Tribunal de Cuentas duplicará la factura del procés a los indultados”.’Ara’ indaga en les conseqüències socials de la crisi de la covid-19: “La pandèmia frena l’emancipació dels menors de 30 anys”. A sota, entrevista a Joaquim Forn: “La part bona de la presó és que en surts amb les conviccions més fortes”.’ABC’ destaca l’estratègia del president del govern espanyol amb Catalunya: “Sánchez también quiere librar a los independentistas de las multas”. A sota, amb fotografia a cinc columnes: “Últimas horas con las mascarillas en la calle”.’El Mundo’ avança continguts de la llei trans, que es preveu aprovar dimarts vinent: “Un funcionario cambiará el género al menor que lo solicite”. Isabel Díaz Ayuso i José María Aznar a la foto de portada: “Aznar: Díaz Ayuso marca “el camino esencial” a Casado”.I ‘La Vanguardia’, que opta per un tema d’abast internacional: “El veto dels socis de l’Est a una cimera amb Putin fractura la UE”. També la foto és per a Díaz Ayuso i Aznar: “Aznar assenyala empresaris i bisbes per l’indult”.