Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La Manreana de Juneda acull dotze persones amb covid-19 que no disposen d’un lloc on fer l’aïllament

ACN Lleida.-La granja escola la Manreana de Juneda (Garrigues) acull dotze positius per covid-19, segons les dades facilitades per Salut. Es tracta de persones, algunes de les quals temporers, que […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN Lleida.-La granja escola la Manreana de Juneda (Garrigues) acull dotze positius per covid-19, segons les dades facilitades per Salut. Es tracta de persones, algunes de les quals temporers, que per diferents circumstàncies no disposen d’un lloc on poder fer l’aïllament amb condicions. Aquest dimecres, de forma provisional, les instal·lacions de la Manreana també acullen quinze persones que han estat en contacte directe amb algun positiu. Els altres dos dispositius habilitats per Salut a Ponent, l’alberg de Bellpuig (Urgell) i l’Hotel Nastasi de Lleida, tenen 20 i 18 persones, respectivament. En aquest cas són contactes estrets de positius que tampoc disposen d’un lloc adequat on guardar el preceptiu confinament.

D’altra banda, continuen millorant les hospitalitzacions a la Regió Sanitària de Lleida relacionades amb el coronavirus. Segons les dades de Salut, aquest dimecres són setze persones ingressades als hospitals públics i privats de Ponent per covid-19, cinc menys que el dia anterior. D’aquestes, tres es troben a l’UCI, una menys que dimarts. En concret, a l’Arnau de Vilanova hi ha onze hospitalitzats per covid-19, vuit a planta i tres a l’UCI. Al Santa Maria són tres els ingressats, mentre que quatre es troben en clíniques privades, tots ells a planta.