Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

La manca d’acord deixa fora per ara Anna N. Schlegel del consell d’administració de Fira de Barcelona

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La manca d’acord entre la Generalitat, els ajuntaments de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat i la Cambra de Comerç de Barcelona ha impedit per ara el nomenament la vicepresidenta de Procore, Anna Navarro Schlegel, com a membre del consell d’administració de Fira de Barcelona, segons han confirmat fonts properes. A finals de gener, la Cambra va proposar l’empresària olotina resident als EUA s’havia d’incorporar al consell d’administració de Fira de Barcelona juntament amb la vicepresidenta executiva del departament de recursos humans de Seat, Laura Carnicero. En aquest cas, la directiva de Seat ha obtingut els suports necessaris i de moment ocuparà una de les dues vacants que deixen Kim Faura i Pedro Fontana, amb el mandat exhaurit.

Segons han indicat fonts de la Cambra de Comerç de Barcelona a l’ACN, aquest dimecres només s’ha posposat el nomenament fins a una propera convocatòria del consell d’administració.

Publicitat

La primera tinenta d’alcaldia de Barcelona, Laia Bonet, i la presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, s’han abstingut en la votació, informen les fonts consultades. 

Navarro Schlegel és vicepresidenta de l’empresa nord-americana Procore, dedicada a desenvolupar programari de gestió de la construcció. El 2020 va ser nomenada com la dona més influent del món en tecnologia, per la revista Analytics Insight, i el 2021 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi, per la Generalitat de Catalunya.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió