Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

La gala de presentació de la Guia Michelin, el 14 de desembre al Palau de les Arts Reina Sofia de València

ACN Barcelona.-La gala de presentació de la Guia Michelin 2022 tindrà lloc el 14 de desembre a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia de València. Els organitzadors ho […]

Avatar
Agències 01/06/2021

ACN Barcelona.-La gala de presentació de la Guia Michelin 2022 tindrà lloc el 14 de desembre a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia de València. Els organitzadors ho han anunciat aquest dimarts durant el congrés gastronòmic Madrid Fusión. El conductor de la gala serà el ja anunciat Quique Dacosta, xef del restaurant homònim de tres estrelles Michelin situat a Dénia (Alacant), que coordinarà gastronomicament l’esdeveniment. Durant l’acte s’anunciarà la nova selecció d’estrelles Michelin. D’aquesta manera, València pren el relleu a Madrid com a seu de la gala, que acull per primer cop, una gala que combinarà el format presencial amb la retransmissió digital, per bé que s’adaptarà a “qualsevol escenari possible” en el marc de la pandèmia.

Els organitzadors subratllen que València ofereix el “marc adequat” per albergar la gala, entre d’altres la “personalitat” i el “nivell” de l’oferta gastronòmica, la “vitalitat” de les activitats de promoció de la restauració i l’hostaleria i una “estratègia clara” per fer del País Valencià un “destí turístic atractiu per al viatger”.A banda de les habituals estrelles Michelin, durant la gala també s’atorgaran les estrelles verdes Michelin, que reconeix establiments d’avantguarda i que situen la sostenibilitat al centre de l’ètica professional.