Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

La firma d’inversió Target Global obre oficina a Barcelona

ACN Barcelona.-La firma d’inversió amb seu a Berlín Target Global obrirà nova oficina a Barcelona. Amb aquesta obertura la firma “confirma el compromís d’augmentar significativament la seva activitat a la […]

Avatar
Agències 25/09/2019

ACN Barcelona.-La firma d’inversió amb seu a Berlín Target Global obrirà nova oficina a Barcelona. Amb aquesta obertura la firma “confirma el compromís d’augmentar significativament la seva activitat a la ciutat i a tota Espanya”. La nova oficina estarà dirigida per Lina Chong, directora d’inversions de Target i qui s’ha encarregat de gestionar l’expansió de l’empresa a l’Estat espanyol. Chong ha assegurat que està “impressionada amb l’ambició, creativitat i les capacitats dels emprenedors a Espanya”. Ha afegit que és un país amb un capital de risc “limitat” però on els emprenedors poden construir negocis tecnològics “impressionants”.

“Sento que, amb un major suport, capital i un impuls cap a una major acceptació del risc, l’ecosistema tecnològic d’Espanya podria rivalitzar amb el de Berlín i Londres. La decisió de Target Global d’obrir una oficina aquí és una mostra de convicció d’aquesta tesis”, ha afirmat.El vicepresident de la companyia, Shmuel Chafets, ha assegurat que avui en dia Barcelona li recorda a Berlín fa uns anys. “Creiem que està a punt de convertir-se en un dels centres més importants de l’ecosistema europeu d”start-ups'”, ha assegurat. En aquest sentit, ha apuntat que té un “impressionant grup de talents i una mentalitat oberta”, així com costos assequibles i una gran qualitat de vida, aspectes que fan de la ciutat “un gran lloc per a que un equip multinacional se senti com a casa”. En els darrers dos anys, Target Global ha invertit en quatre empreses a Barcelona: la plataforma per gestionar viatges de negocis TravelPerk, la plataforma de lloguer d’habitacions Badi, l’aplicació per xatejar amb professionals mèdics MediQuo i la plataforma d’atenció mèdica DocPlanner. Target Global va ser fundada el 2012 i està liderada per Shmuel Chafets, Alex Frolov, Mike Lobanov i Yaron Valler. L’empresa gestiona més de 700 MEUR en fons dedicats a Early Stage, Growth Stage i al sector de la mobilitat. En aquest sentit, connecta l’ecosistema d”start-ups’ europees per a proporcionar als emprenedors el suport, la xarxa i el capital necessaris per tal d’escalar en tot el continent.