Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

La Fira de Titelles de Lleida “d’emergència” comptarà amb espectacles a l’interior i l’exterior de la Llotja

ACN Lleida.-La 31a edició de la Fira de Titelles de Lleida que es celebrarà de forma “excepcional” i en un format “d’emergència” d’un sol dia després d’haver de suspendre-la al […]

Avatar
Agències 03/07/2020

ACN Lleida.-La 31a edició de la Fira de Titelles de Lleida que es celebrarà de forma “excepcional” i en un format “d’emergència” d’un sol dia després d’haver de suspendre-la al maig per la covid-19, comptarà amb espectacles a l’interior i l’exterior de la Llotja de Lleida. El dimecres que ve 8 de juliol les funcions que es faran a l’interior del Palau de Congressos estaran adreçades únicament a professionals i fora hi haurà un seguit d’espectacles i instal·lacions encarades també al públic. La programació inclou fins a un total de 24 espectacles i les entrades dels passis de pagament només es podran adquirir per correu electrònic ja que l’aforament està limitat.

Dels espectacles a l’exterior (plaça La Llotja), n’hi ha quatre de pagament: ‘Le voyage’, Cia. JAM, ‘La sirena hidràulica, Cia Matito, ‘Peix’, Cia Hotel Locandi, i ‘Nuvol Nuvol’, de la cia Periferia Teatro. Des d’aquest divendres fins al dia 6 de juliol, el públic podrà adquirir les entrades per a aquests espectales.Després d’ajornar l’edició prevista per l’1, 2 i 3 de maig, la Fira ha estat pensada i redissenyada respectant totes les mesures sanitàries i de distància social vigents i de les quals s’ha anat informant i s’informarà el mateix dia.