Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

La Fecasarm celebra la decisió del TJSC sobre el toc de queda nocturn i insisteix que cal reobrir l’oci nocturn legal

ACN Barcelona.-La patronal de l’oci nocturn Fecasarm ha celebrat aquest dijous la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de tombar el toc de queda nocturn a la […]

Avatar
Agències 19/08/2021

ACN Barcelona.-La patronal de l’oci nocturn Fecasarm ha celebrat aquest dijous la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de tombar el toc de queda nocturn a la majoria dels municipis on el Govern ho havia demanat, ja que la mesura, creu, “no responia a criteris de salut, sinó únicament d’ordre públic”. En un comunicat, la Fecasarm insisteix que els locals d’oci nocturn legals són “l’única alternativa” als botellots i les festes il·legals. Per això, reclama que s’accepti la proposta del sector de permetre que els locals a l’aire lliure obrin fins a les 3.30 h, amb mitja hora per desallotjar. A més, també avisa que en un màxim de 15 dies caldria tenir el protocol per reobrir els espais interiors tancats amb seguretat.

El protocol que defensa la Fecasarm implica incloure com a requisit previ per accedir als locals d’oci nocturn haver passat un test previ negatiu, tenir la pauta completa complerta de vacunació o haver passat la malaltia en els sis mesos previs. “Després de la resolució del TSJC exigim a la Generalitat encara amb més contundència una rectificació immediata pel que fa als horaris d’activitats recreatives musicals i restriccions a les mateixes, atès que si no ho fa, la situació serà encara més insostenible que fins ara”, ha afirmat el secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas.