Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La delegada del Govern a Girona fa la primera visita institucional al Puig de les Basses per veure Dolors Bassa

ACN Figueres.-La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, ha anat al centre penitenciari del Puig de les Basses (Alt Empordà) aquest dimecres a la tarda per veure l’exconsellera Dolors […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN Figueres.-La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, ha anat al centre penitenciari del Puig de les Basses (Alt Empordà) aquest dimecres a la tarda per veure l’exconsellera Dolors Bassa en la seva primera visita institucional. Cañigueral ha destacat que la visita ha estat “una declaració d’intencions” perquè l’exconsellera “és un referent” per a la nova delegada del Govern. La delegada ha destacat que Bassa “va saber traslladar la seva empatia” durant el temps que va ser consellera i ara, Laia Cañigueral, vol aplicar-ho al seu càrrec. “Hem d’intentar que la Delegació sigui un punt de trobada entre diferents agents”, ha afirmat. Cañigueral ha fet el traspàs del càrrec aquest mateix dimecres al matí amb Pere Vila, el seu predecessor.

Laia Cañigueral ha destacat aquesta acció com un pas “fonamental” ja que la demarcació gironina es troba en un moment de recuperació econòmica. Per això no volia que quedés “cap petició aturada” per no haver fet correctament el relleu en la delegació gironina de la Generalitat.