Edició 2157

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 21 de juny del 2024
Edició 2157

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 21 de juny del 2024

La coproducció catalana ’20.000 especies de abejas’, d’Estibaliz Urresola Solaguren, competirà a la Berlinale

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La primera pel·lícula escrita i dirigida per Estibaliz Urresola Solaguren ’20.000 especies de abejas’ s’estrenarà mundialment a la Secció Oficial del Festival de Cinema de Berlín, que se celebrarà del 16 al 26 de febrer i que arribarà als cinemes el 21 d’abril. Serà la primera vegada que una cineasta de l’Estat estrena de la seva òpera prima a la Secció Oficial i, de fet, serà l’única producció espanyola que s’hi podrà veure. Produïda per la basca Gariza Films i la catalana Inicia Films, el film explica la història de la petita Cocó que no entén perquè l’anomenen Aitor quan no es reconeix amb aquest nom i de la seva mare que pateix una crisi vital.

La mare i els fills aprofitaran unes vacances per marxar a la casa materna, amb l’àvia i la tieta. En aquesta casa crien abelles i produeixen mel. Aquest estiu en aquella casa servirà a les tres dones, de tres generacions ben diferents, a enfrontar-se als seus dubtes i temors. Especialment per la mare de família, que podrà ser honesta amb ella mateixa. La producció compta amb Sofia Otero, Patricia Lopez Arnaiz, Ane Gabarain, Miguel Garcés o Martxelo Rubio.

Publicitat

La pel·lícula es va rodar durant set setmanes l’estiu de 2022 en diferents localitzacions del País Basc. S’ha rodat en castellà, basc i francès i té una duració de 125 minuts.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió