Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La Catedral de Tarragona i el Museu Diocesà reobriran al públic dissabte

ACN Tarragona.-La Catedral de Tarragona i el Museu Diocesà reobriran les portes aquest dissabte per l’ús cultural i turístic després de més de tres mesos tancats arran de la pandèmia. […]

Avatar
Agències 02/07/2020

ACN Tarragona.-La Catedral de Tarragona i el Museu Diocesà reobriran les portes aquest dissabte per l’ús cultural i turístic després de més de tres mesos tancats arran de la pandèmia. L’obertura permetrà recuperar cinc treballadors que estaven en l’ERTO i generar ingressos per a la conservació, restauració i manteniment del patrimoni. L’any 2019, van rebre 130.000 visitants, el 60% dels quals van ser internacionals. Durant els mesos de la crisi sanitària, s’han perdut 50.000 visitants.

En les darreres setmanes, els responsables del conjunt catedralici han treballat en el pla de contingència i protocols per implementar les mesures de seguretat i sanitàries. Així mateix, vaticinen una “caiguda brusca” dels visitants enguany. “Amb la reobertura volem contribuir a millorar l’oferta cultural de Tarragona i el seu posicionament com a destí cultural segur”, valoren en el comunicat.