Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

La Cambra fa una crida a pimes i autònoms perquè demanin l’ajornament dels impostos per tenir liquiditat

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç de Barcelona ha fet una crida a petites i mitjanes empreses i autònoms perquè demanin un ajornament dels impostos. La corporació s’ha referit a aquesta […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç de Barcelona ha fet una crida a petites i mitjanes empreses i autònoms perquè demanin un ajornament dels impostos. La corporació s’ha referit a aquesta mesura com “una de les poques eines” aprovades pel govern espanyol per garantir més liquiditat en els pròxims mesos i afectarà a les declaracions del primer trimestre i a les mensuals de febrer, març i abril. En concret, la mesura estableix la concessió d’un ajornament de sis mesos del pagament del deute tributari de les declaracions o liquidacions presentades entre el 13 de març i el 30 de maig, així com un endarreriment dels deutes inferiors als 30.000 euros. És necessari que el deutor tingués un volum d’operacions inferior als sis milions d’euros el 2019.

La mesura també serà aplicable a les obligacions tributàries de les pimes i autònoms obligats a realitzar ingressos a compte, així com les derivades dels tributs que s’hagin de repercutir legalment. Per últim, també cobreix les corresponents obligacions tributàries referents al pagament fraccionat de l’Impost de Societats.