Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La Cambra de Comerç de Barcelona inicia el seu procés electoral amb la publicació del cens

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La Cambra de Comerç de Barcelona ha posat en marxa la seva maquinària electoral amb la publicació del cens. L’entitat presidida per Mònica Roca té previst celebrar els comicis que han de renovar la cúpula durant el primer semestre del 2023. La consulta del cens es pot fer a través de la web cambrabcn.org/EleccionsCambra23, que la Cambra de Barcelona ha habilitat amb tota la informació relativa a les eleccions, o també físicament a tota la xarxa d’oficines present al territori. La revisió del cens electoral -que s’allargarà fins al proper 4 d’octubre- és clau ja que determinarà els electors i electores que tindran dret a vot per escollir els i les membres que integraran el proper Ple de la Cambra.

En aquest sentit, es consideren electores i electors totes aquelles persones, físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres, que exerceixin activitats comercials, industrials, de serveis o navilieres i/o tinguin el seu domicili (social/fiscal) dins la demarcació de la Cambra de Barcelona, sense cap necessitat d’estar donat d’alta a cap servei de la Cambra. No obstant això, la corporació recorda que les activitats professionals que duen a terme professionals com els metges, advocats, arquitectes, informàtics, farmacèutics, agricultors, entre d’altres, que exerceixen la seva professió en l’àmbit personal/individual com a autònoms, no formen part del cens cameral, sinó del col·legi professional corresponent.

Publicitat

Ara bé, sí que en poden formar part, quan s’han constituït en una societat mercantil o bé a títol personal/individual sempre que tinguin un IAE empresarial recollit al Reglament de Règim Interior de la Cambra. Paral·lelament, l’actual exposició del cens que s’allargarà fins al proper dimarts, 4 d’octubre, permetrà que el conjunt de l’electorat pugui formular reclamacions sobre qualsevol inclusió, omissió o errada que s’observi al cens. Les reclamacions s’admetran al Registre de la Cambra, situat a l’edifici de La Llotja de Mar, en l’horari d’atenció al públic fins al 19 d’octubre.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió