Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

La Caixa d’Enginyers obre una nova seu a Barcelona i reivindica la ciutat com a “capital financera”

ACN Barcelona – La Caixa d’Enginyers ha inaugurat aquest dimecres una nova oficina a Barcelona que agruparà els seus serveis de gestió d’inversió, pensions i assegurances. La seu acollirà una […]

Agències 01/02/2023

ACN Barcelona – La Caixa d’Enginyers ha inaugurat aquest dimecres una nova oficina a Barcelona que agruparà els seus serveis de gestió d’inversió, pensions i assegurances. La seu acollirà una quarantena d’empleats i se situa a la part inferior de la Rambla Catalunya, al costat de la plaça de Catalunya. L’acte d’estrena ha comptat amb la presència de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, i del president i el director general de la caixa, Félix Masjuan i Joan Cavallé. Els responsables de la caixa han aprofitat la cita per destacar l’aposta per la capital catalana i el creixement de l’entitat els darrers cinc anys en plantilla, oficines i volum de negoci.

Les tres filials del grup que ocuparan les noves oficines gestionen fons per uns 1.000 milions d’euros, tot i que els serveis centrals de la institució seguiran en unes altres instal·lacions a la capital catalana. “Continuem apostant en Barcelona com a capital financera, els nostres equips són aquí, i aquí existeix talent i capacitat”, ha ressaltat el director general de l’entitat. Pel que fa a la xarxa d’oficines, la Caixa d’Enginyers ha fet balanç i ha destacat l’obertura de nou sucursals des de l’any 2017.

“Totes les hem obert a Catalunya i hem guanyat molt espai territorial. Estem aconseguint un desenvolupament molt substancial al territori”, ha apuntat Cavallé. Pel que fa al volum de negoci, ha augmentat un 80% el darrer lustre. En aquest sentit, els responsables de la Caixa d’Enginyers han destacat l’esforç per incrementar la plantilla i les inversions de més de 50 milions d’euros fetes des del 2017, especialment en tecnologia i digitalització dels serveis.