Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Junts i ERC arriben a un acord per governar conjuntament el Consell Comarcal de la Selva

|

- Publicitat -

ACN Girona – El president de Junts a la Selva, Jordi Camps, i el d’ERC, Albert Sanz, han signat un acord per governar conjuntament el Consell Comarcal durant el mandat 2023-2027. L’acord estableix que Junts assumirà la presidència de l’ens supramunicipal durant els pròxims quatre anys. Junts també es quedarà una vicepresidència i ERC s’ocuparà de les altres dues. Segons han exposat les dues formacions, aquest pacte “permetrà garantir l’estabilitat per assumir importants reptes”, així com “tenir un govern amb la màxima representativitat”. Junts i ERC han estat aquestes darreres eleccions municipals les dues forces més votades a la Selva, amb 11 i 9 consellers, respectivament.

<em>(Aquesta notícia substitueix la publicada a les 12.52, on s’afirmava per error que la presidència del Consell Comarcal de la Selva l’ocuparia l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps. Encara no s’ha decidit qui ocuparà la presidència. La notícia original ja ha estat modificada)</em>

Publicitat

“La voluntat és donar un millor servei cap als ajuntaments, sobretot els més petits, que ajudi a millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de la comarca”, han explicat les dues parts en el document de l’acord.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió