Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Junts, ERC i Ara Reus reediten el pacte de govern a Reus

ACN Reus.-Junts per Reus, ERC i Ara Reus han reeditat el pacte de govern. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat dels caps de llista Noemí Llauradó i Daniel Rubio, ha […]

Avatar
Agències 27/06/2019

ACN Reus.-Junts per Reus, ERC i Ara Reus han reeditat el pacte de govern. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat dels caps de llista Noemí Llauradó i Daniel Rubio, ha anunciat aquest dijous que el nou executiu estarà format per tretze regidories i que la seva prioritat és elaborar un pla d’acció municipal que defineixi el seu full de ruta. La republicana Noemí Llauradó ocuparà el càrrec de vicealcaldessa, mentre que la segona, tercera i quarta tinences d’alcaldia les ostentaran Montserrat Vilella, Daniel Rubio i Daniel Recasens, respectivament. A la vegada, el nou govern ha ofert a la CUP la possibilitat de sumar-se a l’acord. També han anunciat que han convocat una sessió plenària extraordinària i urgent, aquest dijous a les deu matí, per aprovar el cartipàs municipal.

El nou govern estarà format per Montserrat Villella que ocuparà la regidoria de Serveis Socials; Teresa Pallarès la regidoria d’Economia i Coneixement; Montserrat Caelles la regidoria de Projecció de Ciutat; Josep Cuerba la regidoria d’Esports; Maria Luz Caballero la regidoria d’Hisenda; Hipòlit Monseny la regidoria de Desenvolupament Urbà i Via Pública; Daniel Recasens, la regidoria de Cultura; Montserrat Flores la regidoria de Participació i Bon Govern; Carles Prats la regidoria d’Empresa i Ocupació; Marina Berasategui, la regidoria d’Urbanisme i Mobilitat; Dolors del Mar Vázquez, la regidoria de Seguretat i Convivència; i Daniel Rubio la regidoria de Recursos Humans.