Dissabte, 23 de gener de 2021 - Edició 912
La República

Jordi Vidal assumeix la coordinació de la sectorial de la fruita dolça d’Asaja Lleida

ACN Lleida.-Asaja Lleida ha presentat a Jordi Vidal com a nou coordinador de la sectorial de la fruita dolça en substitució d’Adrià Huguet, que passa a ser el coordinador de […]

Avatar
Agències 11/01/2021

ACN Lleida.-Asaja Lleida ha presentat a Jordi Vidal com a nou coordinador de la sectorial de la fruita dolça en substitució d’Adrià Huguet, que passa a ser el coordinador de la sectorial de l’Horta de Lleida de l’entitat agrària. Vidal és un jove agricultor d’Aitona (Segrià) amb experiència en la defensa del sector, ja que en els darrers anys ha estat el president de la Plataforma per a la Defensa de la Fruita. Jordi Vidal ha dit que entoma el càrrec amb “il·lusió” i l’objectiu de treballar “per un sector que pot ser fort, tot i les exigències normatives canviants que pateix” i les crisis de preus dels darrers anys. “La fórmula dels darrers 30 anys ja no serveix i hem d’apostar per la diversificació en un sector en constant evolució”, ha afirmat.

Per la seva banda, el president d’Asaja Lleida, Pere Roqué, ha assenyalat que, amb aquest canvi, l’entitat “aposta pel relleu generacional i mira de cara al futur”, ja que Jordi Vidal “és una persona jove, que en té ganes i, a més, ha estat encapçalant un moviment molt important aquests darrers anys per a la defensa del sector de la fruita dolça”.

Relacionats