Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Illa reclama que la Diada “sigui presidida pel respecte” i “reconegui la pluralitat de maneres de pensar”

ACN Tàrrega – El líder del PSC, Salvador Illa, ha reclamat que la Diada “sigui presidida pel respecte” i “reconegui la pluralitat de maneres de pensar de Catalunya”. En una […]

Agències 10/09/2022

ACN Tàrrega – El líder del PSC, Salvador Illa, ha reclamat que la Diada “sigui presidida pel respecte” i “reconegui la pluralitat de maneres de pensar de Catalunya”. En una atenció a mitjans des de Tàrrega, on des de dijous se celebra la Fira del Teatre, Illa ha demanat que aquest pugui ser un Onze de Setembre “de la bona convivència”. “La Diada és de tots els ciutadans de Catalunya”, ha subratllat el socialista, que ha afegit que “hi ha moltes maneres de sentir la catalanitat i pensar en Catalunya i totes són igualment respectables”.

D’altra banda, Illa ha reiterat que li preocupa que el “conflicte crònic” entre ERC i Junts al Govern “s’exporti” al Parlament i a la Diada. “El camí que hem de seguir és enfocar-nos als problemes que ocupen a la gent, respectar-nos i posar de manifest la pluralitat de maneres de pensar”, ha insistit.