Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Guilarte dona per tancat amb la Mercè un cicle “que no ha aportat res positiu a Barcelona”

ACN Barcelona – La presidenta del grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha afirmat aquest dissabte que és l’última Mercè del mandat: “Acabem un cicle que […]

Agències 24/09/2022

ACN Barcelona – La presidenta del grup municipal de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha afirmat aquest dissabte que és l’última Mercè del mandat: “Acabem un cicle que no ha aportat res positiu a Barcelona”. Segons ella, el govern dels comuns i el PSC ha governat “com un tripartit de facto” juntament amb ERC. La líder taronja ha criticat també la “inseguretat” a la ciutat i ha apostat per un model en què hi hagi seguretat, “la mobilitat no sigui un caos i pugui haver-hi uns impostos raonables”. Per tot plegat, Guilarte també s’ha referit a les eleccions municipals del 2023 confiant que s’obrirà un nou cicle polític i ha posicionat Cs com “l’opció sensata de tranquil·litat”.

Guilarte ha reclamat una ciutat “on sigui fàcil viure, i no cada cop més complicat” i per això ha fet una crida a confiar en un govern que tingui “un projecte de ciutat sòlid”.