Dimarts, 19 d'octubre de 2021 - Edició 1181
La República

Giró anuncia recurs contra la resolució del Tribunal de Comptes i l’acusa de prendre “una decisió política per venjança”

ACN Lloret de Mar.-El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha qualificat la resolució del Tribunal de Comptes (TC) com una “decisió política amb ànim de venjança”. Giró ja ha […]

Avatar
Agències 14/10/2021

ACN Lloret de Mar.-El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha qualificat la resolució del Tribunal de Comptes (TC) com una “decisió política amb ànim de venjança”. Giró ja ha anunciat que el Govern hi presentarà recurs, perquè els avals presentats per la Generalitat a través de l’Institut Català de Finances (ICF) són “plenament vigents i legals”. El conseller afirma que, en realitat, allò que vol el TC és “embargar directament” els béns dels 28 excàrrecs del Govern. Ho referma dient que el tribunal no doni cap termini abans d’executar la mesura i subratlla que, “casualment”, el dictamen del TC ha arribat quan PSOE i Podem han pactat renovar-ne els seus membres. Giró també ha avançat que continuaran parlant amb entitats financeres.