Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024
Edició 2046

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de març del 2024

Gabriel rebutja “propostes buides i personalismes” i diu que la CUP va fins al final perquè és “radical”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’exdiputada de la CUP Anna Gabriel Gabriel rebutja “propostes buides i personalismes” i assegura que la formació va “fins al final” perquè és radical. En l’acte de cloenda de l’Escola d’Estiu de la formació anticapitalista a la Nau Bostik de Barcelona, augura que ens trobem davant del “tancament d’un cicle polític” en què l’esquerra independentista està “millor que mai”, on la CUP aposta per no enfonsar-se en un clima de “frustració, desànim i desorientació”. “Si us puc servir d’alguna cosa després de tant temps de ser fora és per contagiar-vos autoestima al màxim”, ha assenyalat en el seu parlament, on ha assegurat que l’esquerra independentista és necessària per defensar “la vida digna, l’alliberament del país, els drets i la justícia”.

Gabriel considera que la formació té força i empenta per  poder emprendre noves accions per enfortir-se internament, això entenent el partit com a col·lectiu. “No ens conformem amb propostes buides, personalmismes,  referencialitats buides o discursos simplistes”, ha assenyalat en el seu discurs.

Publicitat

És per aquest motiu que assegura que el partit va fins el final, aprofundint: “Anem a l’arrel, som radicals, estem determinades i tenim tanta història acumulada que no ho sabríem fer de cap altra manera”, ha afegit.

<strong>”Millor que mai”</strong>

Gabriel ha assegurat que “l’esquerra independentista està millor que mai”, tot destacant l’ambient actual que ha definit com de “frustració, desànim i desorientació”. “Nosaltres decidim tancar el tancament d’un cicle polític amb anàlisi, formació, intercanvi, propostes per al territori, defensa de la llengua i acció contra la repressió”, ha afegit.

L’exdiputada s’ha ofert “després de tant de temps d’estar fora” per contagiar autoestima i orgull absolut”. Amb tot, ha assegurat que l’esquerra independentista és necessària per defensar la vida digna, l’alliberament del país, el territori, les llibertats i la justícia.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió