Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Gabriel rebutja “propostes buides i personalismes” i diu que la CUP va fins al final perquè és “radical”

ACN Barcelona – L’exdiputada de la CUP Anna Gabriel Gabriel rebutja “propostes buides i personalismes” i assegura que la formació va “fins al final” perquè és radical. En l’acte de […]

Agències 18/09/2022

ACN Barcelona – L’exdiputada de la CUP Anna Gabriel Gabriel rebutja “propostes buides i personalismes” i assegura que la formació va “fins al final” perquè és radical. En l’acte de cloenda de l’Escola d’Estiu de la formació anticapitalista a la Nau Bostik de Barcelona, augura que ens trobem davant del “tancament d’un cicle polític” en què l’esquerra independentista està “millor que mai”, on la CUP aposta per no enfonsar-se en un clima de “frustració, desànim i desorientació”. “Si us puc servir d’alguna cosa després de tant temps de ser fora és per contagiar-vos autoestima al màxim”, ha assenyalat en el seu parlament, on ha assegurat que l’esquerra independentista és necessària per defensar “la vida digna, l’alliberament del país, els drets i la justícia”.

Gabriel considera que la formació té força i empenta per  poder emprendre noves accions per enfortir-se internament, això entenent el partit com a col·lectiu. “No ens conformem amb propostes buides, personalmismes,  referencialitats buides o discursos simplistes”, ha assenyalat en el seu discurs.

És per aquest motiu que assegura que el partit va fins el final, aprofundint: “Anem a l’arrel, som radicals, estem determinades i tenim tanta història acumulada que no ho sabríem fer de cap altra manera”, ha afegit.

<strong>”Millor que mai”</strong>

Gabriel ha assegurat que “l’esquerra independentista està millor que mai”, tot destacant l’ambient actual que ha definit com de “frustració, desànim i desorientació”. “Nosaltres decidim tancar el tancament d’un cicle polític amb anàlisi, formació, intercanvi, propostes per al territori, defensa de la llengua i acció contra la repressió”, ha afegit.

L’exdiputada s’ha ofert “després de tant de temps d’estar fora” per contagiar autoestima i orgull absolut”. Amb tot, ha assegurat que l’esquerra independentista és necessària per defensar la vida digna, l’alliberament del país, el territori, les llibertats i la justícia.