Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Foment, sobre la llei de paritat: “Ens sembla perfecte i no tenim cap tipus de reticència”

ACN Barcelona – El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha volgut valorar positivament l’avantprojecte de llei de paritat aprovat aquest dimarts pel govern espanyol, que obliga a […]

Agències 07/03/2023

ACN Barcelona – El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha volgut valorar positivament l’avantprojecte de llei de paritat aprovat aquest dimarts pel govern espanyol, que obliga a un 40% de dones al capdavant de grans companyies. “Ens sembla perfecte i també vull manifestar públicament que no hi ha cap tipus de reticència per part de les empreses”, ha assenyalat Sánchez Llibre, que ha recordat que la normativa és bàsicament una transposició d’una directiva europea. “Esperem que es tramiti al Congrés i s’aprovi ràpidament amb el màxim consens de totes les forces polítiques”, ha continuat el president de Foment, en la presentació del grup de 50 experts tributaris sobre la fiscalitat de Catalunya.

Concretament, estaran obligades a complir aquest percentatge totes les empreses cotitzades o entitats d’interès públic amb més de 250 treballadors i 50 MEUR de volum de negoci anual, així com les juntes de governs dels col·legis professionals i els jurats que concedeixin premis finançats amb diners públics. “Justament també vull manifestar que a les empreses de l’IBEX cada cop més es compleix amb aquesta xifra i ja hi ha un mínim d’un 40% de dones als consells d’administració”, ha volgut deixar clar Sánchez Llibre.