Edició 2149

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 13 de juny del 2024
Edició 2149

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 13 de juny del 2024

Fleur Barron i Julius Drake substitueixen a Fatma Said i Malcolm Martineau en la inauguració del Life Victoria

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La mezzosoprano Fleur Barron, acompanyada per Julius Drake, substitueixen a Fatma Said i Malcolm Martineau, que han hagut de cancel·lar la seva participació al Festival per causa de malaltia de la soprano. El duet format per Said-Martineau estarà present en la pròxima edició del Life Victoria ’23 i al Centenari de la soprano Victoria de los Ángeles que tindrà lloc els anys 2023 i 2024. La inauguració del Life Victoria ’22 tindrà lloc el dimecres, 28 de setembre al Sant Pau Recinte Modernista. Carles Pachón (baríton) i Milos Bulajic (piano) hi participaran com a Life New Artists.

Barron, que va inaugurar la passada edició del Life Victoria, proposa una reflexió sobre el temps i la nostàlgia en termes universals amb la seva personal selecció feta per obrir la present edició 2022. El programa inclou des de música xinesa a cançó americana, passant pel Lieder i la ‘mélodie’, i que és una mostra del seu bagatge internacional. Va néixer a Irlanda del Nord de pare britànic i mare singapuresa, va créixer a l’Extrem Orient, tot repartint el seu temps entre Nova York i Londres, on actualment viu.

Publicitat

Com l’any passat, l’acompanya Julius Drake al piano, en un sòlid tàndem que està oferint recitals arreu. El festival ha indicat que seran vàlides les mateixes entrades. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió