Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Fleur Barron i Julius Drake substitueixen a Fatma Said i Malcolm Martineau en la inauguració del Life Victoria

ACN Barcelona – La mezzosoprano Fleur Barron, acompanyada per Julius Drake, substitueixen a Fatma Said i Malcolm Martineau, que han hagut de cancel·lar la seva participació al Festival per causa […]

Agències 19/09/2022

ACN Barcelona – La mezzosoprano Fleur Barron, acompanyada per Julius Drake, substitueixen a Fatma Said i Malcolm Martineau, que han hagut de cancel·lar la seva participació al Festival per causa de malaltia de la soprano. El duet format per Said-Martineau estarà present en la pròxima edició del Life Victoria ’23 i al Centenari de la soprano Victoria de los Ángeles que tindrà lloc els anys 2023 i 2024. La inauguració del Life Victoria ’22 tindrà lloc el dimecres, 28 de setembre al Sant Pau Recinte Modernista. Carles Pachón (baríton) i Milos Bulajic (piano) hi participaran com a Life New Artists.

Barron, que va inaugurar la passada edició del Life Victoria, proposa una reflexió sobre el temps i la nostàlgia en termes universals amb la seva personal selecció feta per obrir la present edició 2022. El programa inclou des de música xinesa a cançó americana, passant pel Lieder i la ‘mélodie’, i que és una mostra del seu bagatge internacional. Va néixer a Irlanda del Nord de pare britànic i mare singapuresa, va créixer a l’Extrem Orient, tot repartint el seu temps entre Nova York i Londres, on actualment viu.

Com l’any passat, l’acompanya Julius Drake al piano, en un sòlid tàndem que està oferint recitals arreu. El festival ha indicat que seran vàlides les mateixes entrades.