Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024

Figueres rebrà 2,6 MEUR dels Next Generation per convertir el centre històric en una “experiència turística”

|

- Publicitat -

ACN Figueres – Figueres rebrà 2,6 milions d’euros (MEUR) dels Fons Next Generation per desenvolupar el Pla de Sostenibilitat Turística, que convertirà el centre històric de la ciutat en una “experiència turística total”. L’objectiu és posicionar Figueres com una destinació urbana i cultural de primer nivell, aprofitant atractius turístics únics al món com el Teatre-Museu Dalí o el Castell de Sant Ferran. Entre les propostes, hi ha una millora de l’entorn del Dalí amb una intervenció integral, projeccions fixes vinculades al pintor o la instal·lació de tres estàtues en indrets del centre vinculats a la vida de l’artista.

També preveu adequar el balcó de la coberta de la plaça Catalunya per fer-hi parades de la ruta enogastronòmica així com d’altra activitats. D’altra banda, contempla disposar d’un sistema de monitoratge dels fluxos turístics o la creació de materials digitals de promoció turística, entre d’altres.

Publicitat

L’alcaldessa, Agnès Lladó, celebra la noticia i diu que es tracta d’una “aposta pel turisme, per la capitalitat de Figueres, per la diversificació i per promocionar la ciutat”.

Figueres és una de les dues úniques ciutats de la demarcació de Girona que els rebran (l’altra és Banyoles). En total, Catalunya rebrà 82 MEUR.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió