Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1161
La República

Fecasarm demana ampliar horaris de la restauració i proposa fer més proves pilots a l’oci nocturn

ACN Barcelona.-La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats Musicals (Fecasarm) demana ampliar els horaris de la restauració per permetre fer sopars i proposa fer més proves pilots a l’oci nocturn com la […]

Avatar
Agències 05/12/2020

ACN Barcelona.-La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats Musicals (Fecasarm) demana ampliar els horaris de la restauració per permetre fer sopars i proposa fer més proves pilots a l’oci nocturn com la que es farà el 12 de desembre a la Sala Apolo. La patronal farà aquestes propostes en una reunió convocada dilluns entre les patronals de la restauració i l’oci nocturn i els Departaments d’Empresa i Salut. En la trobada, també demanaran la implementació a Catalunya de l’aplicació ‘LibertyPass’ que permet, a través d’un test ràpid d’antígens fet en un centre mèdic i que produeix un codi QR personal i intransferible, “la possibilitat que una persona pugui accedir durant 72 hores a diferents establiments col·laboradors de l’aplicació de forma segura”.

D’altra banda, la patronal també defensarà a la reunió amb els secretaris de Salut, Marc Ramentol i d’Empresa, Jordi Cabrafiga, que l’augment de la velocitat de contagi “no ha estat conseqüència de la reobertura de la restauració”.A més, preguntaran en quin estat es troba l’ampliació d’ajuts pel sector de l’oci nocturn, que, de moment, han sigut de 8,5 milions d’euros. A banda dels ajuts econòmics, Fecasarm reiterarà que discoteques, bars musicals, sales de festa i sales de ball necessiten “començar a reactivar-se tot reobrint, encara que sigui amb certes limitacions” .