Edició 2149

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 13 de juny del 2024
Edició 2149

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 13 de juny del 2024

Famílies de Cornellà de Llobregat denuncien el tancament d’un dels dos grups d’I3 de l’escola Suris

|

- Publicitat -

ACN Cornellà de Llobregat – Un grup de pares i mares del barri Fontsanta-Fatjó de Cornellà de Llobregat denuncien que Educació vol tancar un dels dos grups
d’I3 de l’escola CEIP Suris, l’únic centre públic del barri, deixant sense plaça 11 infants que havien sol·licitat aquesta escola com a primera opció i que ara hauran de marxar a un centre d’un altre barri amb els perjudicis que això comporta. Les famílies creuen que estan rebent un tracte “discriminatori” respecte d’altres barris més cèntrics del municipi. Aquí, recorden que l’escola Dolors Almeda, al barri d’Almeda, que s’enfrontava a una situació similar, mantindrà finalment les dues línies actuals. És per això que reclamen un tracte igualitari per no renunciar al dret de triar l’escola dels seus fills.

Les famílies expliquen que se’ls va comunicar la voluntat de tancar el grup durant les jornades de portes obertes del centre, el que va fer que moltes famílies ja no inscribissin els seus fills. Tot i així, 11 de les famílies que el van triar com a primera opció per als seus fills s’han quedat sense plaça.

Publicitat

Des del Departament d’Educació es justifica el tancament del grup per questions democràfiques i recorden que la decisió es va prendre colze a colze amb l’ajuntament del municipi quan es va fer la planificació del curs vinent.

Els pares i mares afectats asseguren que lluitaran pel mantenir els dos grups actuals d’I3 recordant que l’any 2011, gràcies a la pressió de les famílies, ja es va aconseguir passar de doa a tres grups de P3.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió