Edició 2089

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 14 de abril del 2024
Edició 2089

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 14 de abril del 2024

Els Mossos investiguen una punxada a una noia a la discoteca Razzmatazz

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Els Mossos d’Esquadra estan investigant una punxada a una noia de 21 anys a la discoteca Razzmatazz de Barcelona fa tres dies, la nit del dimecres 14 al dijous 15 de setembre. La víctima ja ha presentat denúncia i ha criticat l’atenció rebuda per part de la sala barcelonina. “La nit del dimecres al dijous em van punxar al Razzmatazz i van intentar manipular-me fins al punt de fer-me creure que era una paranoica i que m’ho estava inventant tot simplement perquè no demanés ajudes i així no danyar la imatge de la discoteca”, ha lamentat la jove @martacamfra en un fil a Twitter. La noia ha precisat que l’agressió es va produir quan estava amb dues amigues a la sala de reggaeton, algú se li va tirar a sobre i va notar una punxada al braç dret.

“Intento no donar-hi importància, però al cap d’uns minuts noto que el braç se’m començar a adormir. Vaig al lavabo a mirar-m’ho bé amb el flaix i, efectivament, comprovo que on havia notat la punxada hi tinc una marca”, ha continuat el seu relat la víctima. Poc després es dirigeix a un agent de la seguretat de la sala, que la deriva a unes habitacions del soterrani on hi ha un ‘infermer’. “Quan vaig entrar no em va deixar ni explicar-me ni em va mirar el braç. Va començar a dir-me que no tenia cap punxada i que m’ho estava inventant perquè no hi ha hagut mai cap cas de punxada en una discoteca, que només punxaven fora els locals”, ha denunciat la noia, que també ha detallat un seguit de ‘coaccions’ d’una noia i altres membres de seguretat.

Publicitat

La noia finalment va optar per firmar un paper conforme marxava voluntàriament de la discoteca i l’endemà va trucar al CAP, que la va derivar a un hospital per seguir el protocol contra les punxades a Catalunya. “I després d’estar tot el matí, efectivament sí tinc una punxada. Per sort, no em van drogar, però m’han fet les proves del VIH i estic a l’espera dels resultats”, ha explicat la víctima, que seguidament va anar a presentar una denúncia en una comissaria dels Mossos d’Esquadra. “Em van explicar que tenien més de 80 denúncies per punxades i que cap havia estat amb droga, que simplement ho fan per sembrar el pànic”, ha conclòs la jove afectada.

La Sala Razzmatazz ja ha contestat a la víctima via xarxes socials, ha lamentat els fets ocorreguts i ha assegurat que ha obert una investigació interna per esclarir els fets. “Si l’infermer titulat que estava al càrrec aquell dia o si s’ha comès alguna mala praxi, prendrem les mesures oportunes perquè no torni a succeir”, han comentat des de la sala barcelonina. “A la Sala Razzmatazz ens prenem molt seriosament la seguretat dels nostres assistents i volem arribar al fons de la qüestió”, han reiterat des de la discoteca.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió