Edició 2161

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 25 de juny del 2024
Edició 2161

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 25 de juny del 2024

Els comerciants de l’eix Creu Coberta xifren en 95.000 euros les destrosses en comerços i lamenten la manca de previsió

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Associació de Comerciants Creu Coberta de Barcelona han xifrat en 95.000 les destrosses patides durant els actes vandàlics de la nit de divendres a dissabte, coincidint amb les festes de la Mercè. En un comunicat, han explicat que aquesta quantia no inclou el mobiliari urbà afectat, així com tampoc els danys en motocicletes i desperfectes privats. Els comerciants consideren “intolerable” que no s’hagin pres les mesures pertinents per evitar que aquests fets es produïssin després que ells mateixos alertessin. Per això, critiquen la “manca de previsió” i reclamen també més Mossos d’Esquadra a Barcelona. L’associació ha demanat que no s’instrumentalitzi aquest “greu problema de seguretat” a mesos de les eleccions municipals.

L’Associació ha considerat que les propostes que van en la línia de l’educació pública, el civisme i la mediació no responen a una necessitat urgent de la ciutat sinó que són a llarg termini. Per això, ha demanat respostes diàries, urgents i efectives. “No tot és policia però és fonamental que hi sigui”, ha resumit.

Publicitat

Segons els comerciants, a la capital catalana “s’ha perdut l’autoritat” i hi ha problemes greus de civisme. Per això, reivindica la necessitat de recuperar l’autoritat, per incidir en l’educació i en el civisme, i per recuperar la cohesió, “però a curt termini per fer mantenir l’ordre”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió