Edició 2043

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 28 de febrer del 2024
Edició 2043

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 28 de febrer del 2024

Els Catarres i Marcel i Júlia captiven la platja del Bogatell en la segona nit de les festes de la Mercè

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Els Catarres i Marcel i Júlia han presentat aquest dissabte nous temes a la platja del Bogatell de Barcelona en el marc de les festes de la Mercè. Centenars de persones han seguit les actuacions de les dues bandes, que han esquivat les previsions de pluja. Els d’Aiguafreda han fet parada a la capital catalana en la seva gira per presentar el cinquè disc ‘Diamants’ amb una de les actuacions més intenses de la nit. Pel que fa a Marcel i Júlia, han estat els encarregats d’obrir la segona nit de la Mercè amb senzills i nous temes que han presentat aquest 2022. El pop barceloní de Delafé y las Flores Azules tancarà la nit amb una de les actuacions de la seva gira de retorn en motiu del vintè aniversari de la formació.

<strong>Marcel i Júlia donen el tret de sortida</strong>

Publicitat

El grup encapçalat per l’excantant de Txarango, Marcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, han estat els encarregats d’obrir la nit a la platja de Bogatell. Han encetat l’escenari amb ‘Millor amb tu’, demostrant a tot el públic assistent la passió en el seu directe. Amb ‘T’ho dic a mi’ i ‘Un bon dia’ han acabat d’atreure a totes les persones que rondaven per la zona i encara no es trobaven immerses en el seu festiu directe.

S’ha pogut sentir també ‘Que no s’acabi mai’, el nou senzill que han editat aquest 2022, i porta sonant arreu de Catalunya fa ja uns mesos. Aquesta és la primera d’una col·lecció de noves cançons que el grup ha anat presentat en directe aquests darrers mesos, i també s’han deixat escoltar a la platja de Bogatell aquest dissabte. La seva música fusió folklòrica ha tornat a posar so a una crida que va ser el detonant de la mateixa formació del grup, l’emergència climàtica. I ha sigut amb el seu segon disc, publicat el 2021, que s’han centrat a parlar sobre el canvi climàtic i la manera en què vivim.

<strong>Els Catarres atrauen un públic massiu</strong>

Els Catarres han pujat a l’escenari Mediterràniament poc minuts abans de la mitjanit. Amb l’expectativa d’anys de silenci discogràfic, el grup d’Aiguafreda ha arrencat un concert explosiu amb temes, ara convertits gairebé en himnes, com ‘En peu de guerra’ o ‘Fins que arribi l’alba’, àmpliament corejades pel públic assistent.

Aquest 2022 el trio està presentant en directe ‘Diamants’, un cinquè disc que ha obert més camins cap altres gèneres com el rock o el punk. Al llarg de la nit, la banda ha defensat algunes de les cançons noves com ‘Haurà valgut la pena viure’ o ‘Un sostre fet d’estrelles’, que s’han consolidat com algunes de les actuacions més intenses de la nit, mostrant una cara més madura de la banda.

<strong>Delafé y las Flores Azules tanca la nit</strong>

La banda de pop barcelonina Delafé y las Flores Azules serà l’encarregada de tancar la vetllada amb la seva gira de retorn en motiu del vintè aniversari de la formació. Oscar D’Aniello i Helena Miquel pujaran a l’escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell amb el tema ‘Aquí y ahora’ que posa el ritme del seu retorn precisament parlant d’una retrobada després de la separació, sobre l’amistat, l’amor i la química entre dues persones.

Com no podia ser d’una altra manera, està previst que, a banda de ‘Aquí y ahora’, el grup toqui els temes més populars de la seva trajectòria. El concert té la particularitat que farà un petit homenatge a un dels seus discs i estaran acompanyats per una formació que es diu Las Trompetas de la Muerte, com un dels seus treballs.

<strong>Els concerts esquiven la pluja</strong>

La platja del Bogatell s’ha tornat a convertir en un dels espais més populars i multitudinaris de les Festes de la Mercè. Ho ha fet després d’anys de pandèmia i esquivant algunes previsions meteorològiques que pronosticaven mal temps. En algun moment de la nit han caigut quatre gotes que no han impedit el desenvolupament de la festa.

Amb accés gratuït, la ciutadania amant de la música ha pogut gaudir dels concerts sense limitacions d’aforament a la platja barcelonina. Després que aquest divendres la pluja hagi obligat a endarrerir l’inici d’alguns concerts a Barcelona i tancar alguns escenaris de matinada per un xàfec, aquest dissabte la jornada s’ha desenvolupat amb normalitat.

 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió