Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

Els assistents del Cruïlla podran votar quina iniciativa sostenible desenvolupa el festival per l’edició de 2023

ACN Barcelona – La gestió dels residus orgànics, el subministrament d’energia portàtil i neta, la utilització de residus plàstics del mar per produir mobiliari o la fabricació de packaging altament […]

Agències 27/06/2022

ACN Barcelona – La gestió dels residus orgànics, el subministrament d’energia portàtil i neta, la utilització de residus plàstics del mar per produir mobiliari o la fabricació de packaging altament biodegradable són algunes de les innovacions pel futur i la sostenibilitat dels festivals musicals que s’exposaran al Festival Cruïlla. Es tracta de les propostes seleccionades entre les 77 que s’han presentat al Sustainable Festival Challenge, impulsat pel Cruïlla, Estrella Damm, Barcelona Music Lab i Fundació Ship2B. L’objectiu de la convocatòria és reunir idees que es puguin implementar en un futur. El públic del Cruïlla votarà el seu projecte preferit i un jurat expert decidirà quines es materialitzaran a l’edició de 2023.

Les empreses emergents que mostraran els seus projectes són EWM Soluciones, Full & Fast, Gravity Wave, Notpla, Pack2Earth i Voilá Bio.

Les 6 solucions que s’exposaran han estat seleccionades d’un total de 77 que es van presentar a la convocatòria. 41 van arribar de Catalunya, la resta d’Anglaterra, França o Estats Units d’Amèrica.