Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

El Zoo de Barcelona rep la certificació Global Safe Site i el Safe Tourism Certified

ACN Barcelona.-El Zoo de Barcelona ha assolit les certificacions Global Safe Site Excellence i Safe Tourisme Certified. El primer assegura la correcta implementació dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja […]

Avatar
Agències 12/07/2020

ACN Barcelona.-El Zoo de Barcelona ha assolit les certificacions Global Safe Site Excellence i Safe Tourisme Certified. El primer assegura la correcta implementació dels procediments de prevenció d’higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant de la pandèmia del coronavirus. La certificació s’ha obtingut en la seva qualificació Excellence, de manera que, a més de complir amb les mesures sanitàries, també s’han fet assajos de superfície de mostres preses a les instal·lacions que verifiquen la desinfecció i neteja de l’espai. Pel que fa al Safe Tourism Certified, és un segell que certifica els espais turístics que implanten amb èxits els protocols establerts per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Entre les mesures de seguretat que s’han dut a terme a la instal·lació, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, hi ha la reducció de l’aforament a tot el parc en un 50% i l’estímul de la venda d’entrades anticipades a través del web, per evitar la concentració de públic a les taquilles. També s’han redissenyat els fluxos de públic als espais tancat i s’han reforçat la restauració amb punts mòbils adaptats, esponjat les zones de pícnic. A més, s’han pres mesures especials per als casals d’estiu del Zoo, amb grups de convivència més reduïts i zones de menjador exclusives.Altres mesures que s’han dut a terme hi ha la senyalització del recinte amb recomanacions sobre les mesures de seguretat que cal seguir, la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic, i l’increment de la neteja i desinfecció de tots els espais, amb especial atenció a les àrees més sensibles.El Zoo és el quart espai de Barcelona Serveis Municipals (BSM) que obté la certificació Global Safe Site, després de la seu central i els seus serveis corporatius, i les estacions d’Autobusos Barcelona Nord i Fabra i Puig. Està previst que altres espais emblemàtics de la ciutat també adquireixin aquesta certificació. Pel que fa al segell Safe Tourism Certified, és el primer espai que l’obté, a l’espera que l’adquireixin també el Park Güell i el Parc d’Atraccions Tibidabo.