Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El vicerpresident executiu dels Hotels Catalonia, nou president de la Comissió de Turisme de Foment

ACN Barcelona.-El vicepresident executiu dels Hotels Catalonia, Guillermo Vallet Millet (1980, Barcelona) ha assumit la presidència de la Comissió de Turisme de Foment del Treball, segons informa la patronal. Llicenciat […]

Agències 09/11/2020

ACN Barcelona.-El vicepresident executiu dels Hotels Catalonia, Guillermo Vallet Millet (1980, Barcelona) ha assumit la presidència de la Comissió de Turisme de Foment del Treball, segons informa la patronal. Llicenciat en Administració d’Empreses per la Universitat Ramon Llull, Màster executiu MBA a ESADE i amb el Programa d’Alta Direcció d’Empresa d’IESE, compta amb una “àmplia experiència” en el sector turístic. En declaracions citades en un comunicat, Guillermo Vallet remarca que “en aquests moments tan difícils per al turisme, un sector econòmic estratègic al nostre país, és necessari poder tenir interlocucions amb el sector públic”. Vallet substitueix Sílvia Parera que des de 2019 era la presidenta d’aquesta comissió.

El nou president de la Comissió de Foment demana als governs que “siguin sensibles a les necessitats del sector turístic molt afectat per la crisi econòmica generada per l’epidèmia de covid-19”. “El sector turístic necessita un pla de xoc de rescat amb ajudes directes per evitar el tancament d’empreses i la pèrdua de molts llocs de treball. Són necessàries mesures fiscals, econòmiques, laborals i legislatives amb la imprescindible implicació i complicitat de la UE”, segons Vallet, que creu que altres països europeus en què el turisme té un pes menor en el seu PIB han estat “més sensibles” a les necessitats del sector turístic.En aquest sentit, assegura que “és el moment de ser imaginatius i d’aconseguir consensos”. Vallet espera que la Comissió de Turisme de Foment contribueixi a trobar solucions per al sector i col·labori amb “la necessària reflexió sobre el model turístic del nostre país”.