Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

El Teatre Tarragona tanca temporalment per “seguretat” davant d’un possible risc de despreniment al vestíbul

ACN Tarragona.-El Teatre Tarragona ha tancat aquest dijous temporalment davant el possible risc de despreniment del fals sostre del vestíbul. L’Ajuntament ha pres aquesta decisió per “seguretat i per generar […]

Avatar
Agències 03/06/2021

ACN Tarragona.-El Teatre Tarragona ha tancat aquest dijous temporalment davant el possible risc de despreniment del fals sostre del vestíbul. L’Ajuntament ha pres aquesta decisió per “seguretat i per generar tranquil·litat” després de rebre aquest dimecres un informe extern que certifica el “perill existent” en aquesta zona. “No és normal que un teatre inaugurat el 2012 presenti tantes deficiències”, ha denunciat el portaveu municipal Manel Castaño. El teatre va romandre tancat durant uns mesos l’any 2019 en caure parcialment el fals sostre de la platea. El consistori ha explicat que els serveis jurídics treballen per exigir responsabilitats jurídiques a l’empresa constructora. Pel que fa a la programació d’estiu es reprogramarà al Teatre Metropol.

A principis de la setmana vinent s’iniciaran els tràmits per dur a terme l’actuació d’emergència. L’Ajuntament preveu que els treballs durin tres mesos i confia que l’equipament podrà reobrir portes a la tardor.