Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El Teatre Lliure acull els projectes en residència de Lalínea, Marta Galán, Calvin Ratladi i Marc Villanueva

ACN Barcelona.-El Teatre Lliure de Barcelona exhibirà en les pròximes setmanes les propostes artístiques dels creadors residents participants al programa d’Ajuts a la creació Carlota Soldevila. En concret, hi haurà […]

Avatar
Agències 11/02/2021

ACN Barcelona.-El Teatre Lliure de Barcelona exhibirà en les pròximes setmanes les propostes artístiques dels creadors residents participants al programa d’Ajuts a la creació Carlota Soldevila. En concret, hi haurà la compayia Lalínea, l’artista Marta Galán Sala, els creadors Calvin Ratladi i Joan Solé en el programa de residències creatives d’intercanvi i el creador Marc Villanueva, del programa En Residència, que han generat els projectes més “agosarats” de l’estat. El director de la sala, Juan Carlos Martel, ha avisat que l’esforç del Teatre per mantenir aquesta línia és “majúscul”, ja que han patit una reducció del pressupost del 2021 d’un terç en activitat en relació amb el pressupost del 2019, que els fa “remar amb les mans”.

Ha dit que mantenir el programa és una voluntat personal per a respondre a la pandèmia i a la ineficiència de polítiques reals. “Aprofito per demanar alçada política i humana i resposta al servei públic que som les institucions culturals”, ha dit.