Edició 2129

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 24 de maig del 2024
Edició 2129

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 24 de maig del 2024

El saló Construmat acollirà 150 expositors i 250 marques a la seva 22a edició a Barcelona

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El saló Construmat celebrarà entre el 23 i el 25 de maig la seva 22a edició a l’espai Gran Via de Fira de Barcelona. Segons han destacat els organitzadors aquest dijous, la cita acollirà 150 expositors i 250 marques que oferiran materials, eines, tècniques i serveis enfocats a la innovació i la sostenibilitat. Sota el lema “Construint sostenibilitat”, la cita ocuparà una zona expositiva de 10.000 metres quadrats amb marques com Cementos Molins, Cosentino o Roca, entre d’altres. La cita també comptarà amb una agenda per ressaltar temes com la sostenibilitat i els Fons Next Generatio de la Unió Europea.

“Construmat és la principal plataforma del sector de la construcció a Espanya des de fa més de quaranta anys i, en aquest sentit, la seva pròxima edició tornarà a ser el punt de trobada de referència perquè els professionals, constructors, promotors, arquitectes, distribuïdors o instal·ladors puguin trobar tots els materials i sistemes constructius que els permetin ser més competitius i eficients”, ha destacat el seu president, Xavier Vilajoana,

Publicitat

Contrumat també entregarà els premis TOP3, que busquen difondre casos d’èxit en l’àmbit de la construcció, la rehabilitació o el manteniment reconeixent projectes ja executat en tres categories: sostenibilitat, industrialització i digitalització.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió