Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El rei Tòtil i la reina Belluga animen els barcelonins a seguir el carnaval per les xarxes socials

ACN Barcelona.-El rei Tòtil i la reina Belluga han animat els barcelonins a participar en línia en un carnaval en línia amb un espectacle ideat un any més per Comediants […]

Avatar
Agències 06/02/2021

ACN Barcelona.-El rei Tòtil i la reina Belluga han animat els barcelonins a participar en línia en un carnaval en línia amb un espectacle ideat un any més per Comediants i retransmès per les xarxes de Barcelona Cultura i Barcelona Cultura Popular. L’argument de l’espectacle que protagonitzaran enguany proposa que a causa de la situació sanitària actual, la reina Belluga està greument malalta de tristesa i el rei Tòtil se les haurà d’empescar per alegrar-la i fer-la riure. La proposta es presentarà amb una sèrie de càpsules de vídeo que permetran anar seguint el fil de la història. Els vídeos es penjaran al llarg de la setmana de Carnaval a les xarxes socials de Barcelona Cultura i Barcelona Cultura Popular.

Com és tradició, el tret de sortida oficial a la festa serà el pròxim 11 de febrer, Dijous Gras, quan es podrà veure l’espectacle central del carnestoltes 2021, titulat ‘K’arriba l’Arribo!’. La gravació inclourà música, ball i molta festa, a més de l’esperada Taronjada. Tanmateix, des de dilluns dia 8 ja es podrà anar seguint la història a través de les xarxes de Barcelona Cultura i Cultura Popular. Finalment el 17 de febrer, Dimecres de Cendra, la festa es clourà amb un vídeo de comiat del Carnaval que recollirà la gresca i la disbauxa d’aquests dies frenètics.Malgrat la situació actual, l’Ajuntament manté el nombre d’activitats amb gairebé un centenar de propostes repartides per tots els districtes de la ciutat. Enguany, per la situació sanitària, no hi haurà rues als barris, que s’han reconvertit en concerts, exposicions, concursos i tallers als centres cívics, casals de barri i cases de la festa.En aquesta edició s’ha tornat a treballar un programa general amb totes les propostes del Carnaval a la ciutat. El recull d’activitats s’ha fet gràcies a la col·laboració d’entitats, associacions i equipaments dels barris que any rere any són els encarregats d’organitzar-les. Malgrat la pandèmia, el nombre total d’esdeveniments es manté en poc menys d’un centenar, distribuïts per als deu districtes al llarg de la setmana.