Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El rei d’Espanya viatja a Barcelona en plena polèmica pels indults

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’ aprofundeix en els escàndols de corrupció que impliquen el PP: “”Un panorama desolador””. I sobre el mateix partit: “Ayuso implica a […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’ aprofundeix en els escàndols de corrupció que impliquen el PP: “”Un panorama desolador””. I sobre el mateix partit: “Ayuso implica a Casado en su campaña para utilizar al Rey contra los indultos”. ‘El Periódico’ destaca l’evolució de les restriccions per la pandèmia: “Estiu sense mascaretes”. A sota, un rebut polèmic: “El preu de la llum es desboca i ja és el més alt d’Europa”. Per a ‘El Punt Avui’ el més important és un tema econòmico-social que enfronta governs: “El lloguer, al TC”. A sota: “Vilagrà anirà finalment al sopar amb el Rei”.

‘La Razón’ situa en portada al president del govern espanyol i al Rei en plena polèmica pels indults i per la visita del monarca aquest dimecres a Barcelona: “Sánchez quita ahora presión a Felipe VI y olvida la Ley de la Corona”. A sota, la presumpta corrupció del PP: “La “Kitchen” borró a Rajoy, Arenas y Cospedal de la “caja B””.’Ara’ aposta per una de les eines principals per superar la crisi econòmica derivada de la pandèmia: “Europa engega la maquinària dels Next Generation”. I a sota: “Primera topada al Govern per l’assistència a un acte amb el rei, al qual al final anirà Vilagrà”.’ABC’ posa el focus en la qüestió catalana: “La Generalitat negocia con Sánchez mientras planta al Rey”. En segon terme, lluita de poder al PP: “Ayuso vuelve a tensionar al PP”. La fotografia central és per a Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso, motiu de polèmica per les opinions de la segona sobre el paper de Felip VI en els indults: “Ayuso insiste con Felipe VI: “Pablo piensa como yo. Es humillante””.’El Mundo’ subratlla el conflicte institucional entre el Govern i la monarquia: “Moncloa disculpa otro plante de Aragonès al Rey: “Es su ideario””.I ‘La Vanguardia’, per a la qual el titular principal són els presos independentistes: “Sánchez donarà aquest mes llum verda als indults abans de veure’s amb Aragonès”. Al costat, notícia internacional amb conseqüències econòmiques: “Els EUA i la UE posen fi a la guerra comercial per Boeing i Airbus”.