Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024
Edició 2042

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 27 de febrer del 2024

El rector de la UPC serà el nou president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Daniel Crespo, ha estat nomenat nou president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP). Crespo pren el relleu al rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, que ha ostentat el càrrec el 2022. Aquest dimarts ha quedat constituïda la nova junta directiva de l’ACUP, que completen el rector de la Universitat de Girona, Quim Salvi, com a vicepresident; la presidenta del Consell Social de l’Autònoma de Barcelona (UAB), Tania Nadal, com a vicepresidenta segona; el president del Consell Social de la Rovira i Virgili (URV), Josep Poblet, com a vicepresident tercer; i Puy com a secretari.

Entre els objectius del nou mandat, l’ACUP s’ha proposat promoure la millora del finançament públic a les universitats i l’adequació dels estatuts de les universitats a la nova Llei d’Ordenació del Sistema Universitari (LOSU). També incrementar el reconeixement internacional i les aliances globals de l’ACUP i les universitats membres; així com el desenvolupament de projectes singulars i estratègics per a les universitats públiques catalanes.

Publicitat

Alguns dels projectes del 2023 són el Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI), que es farà a la UdL del 4 al 6 de juliol; el pla de projecció internacional i compromís global de les  universitats públiques catalanes 2023-2026 ii el desplegament de al Capitalitat Universitària Mundial de Barcelona.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió