Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

El PSC celebra que la Mesa elimini les llicències per edat: “Posem fi a un privilegi injustificable i incomprensible”

ACN Barcelona – El PSC-Units celebra que la Mesa del Parlament hagi decidit aquest dimarts eliminar directament les llicències per edat i que hagi acordat negociar amb els treballadors una […]

Agències 25/01/2022

ACN Barcelona – El PSC-Units celebra que la Mesa del Parlament hagi decidit aquest dimarts eliminar directament les llicències per edat i que hagi acordat negociar amb els treballadors una nova regulació. “És una bona notícia que posem fi a un privilegi injustificable i incomprensible”, ha raonat la portaveu del grup parlamentari, Alícia Romero. La dirigent socialista ha admès que aquest assumpte “no s’ha fet prou bé” i que “ningú es pot treure les puces de sobre en aquest tema”. Després que l’exlletrat major del Parlament hagi carregat contra la secretària general, Esther Andreu, el PSC ha dit que volen que la cambra “torni a ser exemple de transparència” i “es corregeixi tot allò que no s’ha fet bé”.

També ha dit que pertoca a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, decidir si cal cessar la secretària general o no. “No ens pertoca a nosaltres, és una atribució de la presidenta”, ha afegit, i creu que Borràs “decidirà amb bon criteri què pertoca fer”. També ha dit que els socialistes respectaran el que decideixi.